Referenties

Wanneer jij je nog aan het oriënteren bent op kinderopvang is het fijn om van anderen te horen bij welke vorm van kinderopvang ze zich prettig voelen. De een kiest voor een gastouder en de ander voor een kinderdagverblijf of BSO. Voor alles is wat te zeggen. Kinderopvang Alles Kids in Bant en Rutten is kleinschalig, professioneel en we hebben persoonlijke aandacht voor de kinderen die Alles Kids bezoeken en hun ouders. Door ons team met pedagogisch medewerkers hebben de kinderen te maken met vaste gezichten en is er altijd continuïteit. Bovendien hebben alle locaties binnen en buiten lekker veel speelruimte. We kunnen je natuurlijk nog veel meer over Alles Kids vertellen, maar het best kun je van andere ouders horen wat ze van onze kinderopvang vinden.

• Familie Bouma uit Rutten

Wij zijn Robbert en Sabrina Bouma. Samen met onze twee zonen (Lucas en Twan) wonen wij in Rutten. We maken nu een paar jaar gebruik van Kinderopvang Alles Kids. Tijdens de intake werd ons duidelijk dat Alles Kids hetzelfde ritme volgt als bij ons thuis.

Ook gaan de kinderen veel naar buiten. Ze kunnen zelfs buiten slapen. Lucas sliep er heerlijk in. Door het geschoolde team en de veilige, huiselijke omgeving voelden onze jongens zich er snel thuis. Het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen, sprak ons ook enorm aan. Zo laten de pedagogisch medewerkers de allerkleinsten ook met verf, zand, water, enzovoort experimenteren. En het leuke is, het team legt het vast en je krijgt de foto’s in het Belevenisboekje mee naar huis. Zo kan je kind toch ‘vertellen’ wat hij/zij bij Alles Kids heeft gedaan. Het Belevenisboekje gaat ook mee, wanneer de kinderen naar de Peuterspeelgroep gaan. Die zit ook in het gebouw van Alles Kids. Handig, want zo kennen onze kinderen de juffen en de locatie al. Kortom, Alles Kids is een prima opvang, die wij zeker kunnen aanbevelen.

• Familie Bakker uit Rutten

Sinds twee jaar wonen wij in Rutten en gaan onze kinderen naar Alles Kids. Het bevalt ons erg goed! Voor ons is Alles Kids een kleinschalige, professionele en gezellige opvang waar de kinderen met plezier naartoe gaan. De oudste drie gaan naar de voor- en naschoolse opvang, de jongste speelt bij het kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar.

Voor alle leeftijden is er binnen en buiten genoeg te spelen en te ontdekken. Ze maken vriendjes waarmee ze lekker kunnen spelen en ze groeien. Er mag en kan veel en er is structuur. Dat past bij wat wij als ouders belangrijk vinden. De pedagogisch medewerkers sluiten aan bij de interesses en de ontwikkeling van de kinderen. De kinderen mogen en kunnen zichzelf zijn en voelen zich er op hun gemak. Het is fijn om te merken dat de leidsters de kinderen kennen. Het team van Alles Kids staat daarnaast in goed contact met ons als ouders. Wij vinden het fijn op de hoogte gehouden te worden van de belevenissen van onze kinderen bij Alles Kids en van hun welzijn. Het team heeft de neuzen dezelfde kant op, waardoor de kinderen weten waar ze aan toe zijn. Dat geeft duidelijkheid en rust. Dat er de mogelijkheid is om bij Alles Kids ’s ochtends te ontbijten, vinden we top. Terwijl wij als ouders de werkdag starten, kunnen de kinderen in alle rust ’s ochtends een broodje eten. Daarnaast is het heerlijk dat de kinderen thuiskomen met enthousiaste verhalen over het bouwen van een hut, het spelen in de zandbak, knutselen en het spelen met vriendjes!

• Familie Bruin uit Bant

Wij zijn Bart en Ilona Bruin en wij hebben 2 kinderen; Twan en Koen. Wij vinden het belangrijk dat onze kinderen met andere kinderen leren spelen en zijn blij met de kleinschaligheid van Kinderdagverblijf Alles Kids in Bant. De pedagogische visie van Alles Kids spreekt ons erg aan, evenals de mogelijkheden voor flexibele opvang.

Toen onze zoon Twan voor het eerst naar het kinderdagverblijf in Bant ging, was hij een half jaar oud. Het was een spannend moment (vooral voor mama), maar door een fijne persoonlijke overdracht en de foto’s in het Belevenisboekje werd ons al snel duidelijk dat er goed voor Twan wordt gezorgd. Het slapen ging eerst niet zo gemakkelijk, totdat Twan buiten in een babyhuisje ging slapen. Heel fijn dat Alles Kids deze mogelijkheid biedt.

 

Twan gaat momenteel twee ochtenden in de week naar Alles Kids op basis van het zogenoemde Peuterpakket. Hij vindt het erg leuk om met andere kinderen te spelen en doet actief mee aan de activiteiten die de pedagogisch medewerkers aanbieden.
Nog steeds worden er wekelijks foto’s in het Belevenisboekje van Twan geplakt. Foto’s zeggen zoveel meer dan woorden. Wij vinden het mooi om zo mee te kunnen kijken in de belevenissen van Twan bij Alles Kids.

 

De ruimte van het kinderdagverblijf is gezellig en huiselijk en nodigt uit om te spelen in het keukentje of met speelgoed op het kleed. Het thema dat een bepaalde periode centraal staat, is duidelijk zichtbaar door een themahoek of door de aankleding in de hal, op de vloer of op de tafel. In de toekomst zal ook Koen gebruikmaken van het Peuterpakket van Kinderdagverblijf Alles Kids in Bant.

• Familie Zappeij uit Bant

Wij zijn de familie Zappeij en onze zoon bezoekt Alles Kids in Bant. We hebben voor Alles Kids gekozen, omdat het een kleinschalige opvang is in het dorp zelf.

Wat ons aanspreekt, is dat er veel aandacht is voor de ontwikkeling van de kinderen en er een duidelijk dagritme is. Ook spelen de kinderen, wanneer het enigszins mogelijk is, buiten en kunnen ze ook lekker buiten slapen. Via thema’s leren de kinderen over de seizoenen en bijzondere gebeurtenissen.

 Ouderportaal   Aanmelden 
Top <h4>alleskidsrutten.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/over-ons/">Over Alles Kids</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/onze-diensten-en-paketten/">Onze diensten en pakketten</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/referenties/">Referenties</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/tarieven-rekenhulp/">Tarieven / rekenhulp</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/onze-geschiedenis/">Onze geschiedenis</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/leveringsvoorwaarden/">Klachtenregeling</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/oudercommissie/">Oudercommissie</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/team/">Team</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/vacatures-stages/">Vacatures & stages</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/kindcentrum-rutten/">Kindcentrum Rutten</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/locaties/">Locaties</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/kinderdagverblijf-bant-0-2-jaar/">Kinderdagverblijf Bant 0-2 jaar</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/peuterspeelgroep-bant-2-4-jaar/">Peuterspeelgroep Bant 2-4 jaar</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/bso-bant-4-12-jaar/">BSO Bant 4-12 jaar</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/visie/">Visie</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/visie-introductie/">Introductie</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/babyhuisjes/">Babyhuisjes</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/belevenisboek/">Belevenisboek</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/voedingsbeleid/">Voedingsbeleid</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/pedagogische-visie/">Pedagogische visie</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/privacywetgeving/">Privacywetgeving</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/inspectierapporten/">Inspectierapporten</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/nieuws/">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/fotos/">Foto's</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/informatie-aanvragen/">Informatie aanvragen</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/contactformulier/">Contactformulier</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/aanmelden/">Aanmelden</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/aanmeldformulier-kdv/">Aanmeldformulier KDV</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/aanmeldformulier-bso/">Aanmeldformulier BSO</a></li> <li><a href="https://www.alleskidsrutten.nl/privacy/">Privacy statement</a></li> </ul>